Tietoa meistä

Tervetuloa Puutarhurin Majalle!

Me olemme Majan isännät Minna ja Timo Auranen. Puutarhurin Maja sai alkunsa rakkaudesta puutarhanhoitoon ja ohjelmointiin sekä ajatuksesta tehdä yhdessä jotain hyödyllistä ja mukavaa. Puutarhurin Maja on saanut nimensä pienestä siirtolapuutarhamökistämme. Puutarhapalstoilla olevia mökkejä kutsuttiin aikaisemmin majoiksi. Ja onhan maja mitä sopivin nimi ihanalle, pienelle ja kotoisalle paikalle.

Puutarhurin Maja on verkkosivusto puutarhaihmisille. Sivustolla on myös pieni verkkopuoti. Sivusto kehittyy ja muuttuu jatkuvasti sitä mukaa kun ehdimme omia ja teidän ideoitanne toteuttaa. Haaveenamme on, että Puutarhurin Majasta kasvaa puutarhaharrastajien hyväntuulinen ja eloisa yhteisö.

Puutarhurin Majan puoti on verkkokauppa puutarhaihmisille. Puodista löytyy kaikkea ihanaa ja kaunista, mausteena ripaus englantilaisen cottage gardenin tunnelmaa.

”Minä olen onnellisimmillani puutarhassa: työn touhussa hiki otsalla ja kynnenaluset mullasta mustina, kiertämassä puutarhaa toisen innostuneen puutarhurin ja höyryävän kahvikupin kanssa uusia projekteja suunnitellen tai puun varjossa lepäämässä ja katselemassa puutarhan eläinten ja hyönteisten touhuja.

Meillä on pieni siirtolapuutarhamökki, puutarhurin maja, Nekalan siirtolapuutarhassa. Kirjoitan siirtolapuutarhaelämästä sivustollamme myös puutarhablogia. Puutarhurin Maja sivustolla hoidan mm. verkkopuotiin, sisältöön ja ulkoasuun liittyviä asioita. On ollut mahtavaa nähdä miten olemme Timon kanssa onnistuneet perustamaan hienon yrityksen ja rakentamaan kokonaisen puutarhasivuston yhdessä. Toivon, että sinulla on yhtä mukavaa sivustolla vieraillessasi, kuin meillä on sitä tehdessä.” – Minna

minna@puutarhurinmaja.fi

”Minnan blogissa olen saanut alter egon ”Herra Puutarhurin Maja”. Hoidan Puutarhurin Majan teknistä puolta. Minulle saa siis kertoa jos jokin ei toimi sivustolla tai sinulla on parannusehdotuksia. Päivätöissäkin olen ohjelmistosuunnittelija, tosin siellä keskityn enemmän teollisuuden sulautettuun ohjelmistoon, eli esim. tehtaiden koneita ohjaavaan softaan. Webbisivujen kehitys onkin ollut mukavaa vaihtelua ja tässä on oppinut valtavasti uutta.

Multapeukalo minulla on keskellä kämmentä. Puutarhassa osaan lähinnä käyttää lapiota ja suorittaa yksinkertaisia tehtäviä Rouva Puutarhurin Majan tarkassa ohjauksessa. Vapaa-ajallani soittelen omassa bändissä, sävellän, koodaan tai pelaan tietokoneella, sekä leikin kissojemme kanssa” – Timo

timo@puutarhurinmaja.fi

 

Ota yhteyttä

Kuulemme mielellämme myös sinusta! Jos sinulla on yhteistyöajatuksia, kysymyksiä, palautetta, kehitysehdotuksia tai haluat ottaa muuten meihin yhteyttä, se onnistuu parhaiten sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Yhteystiedot:
Puutarhurin Maja Oy
Hepolamminkatu 36 C 2
33720 TAMPERE

Y-tunnus 2802747-5
info@puutarhurinmaja.fi
Puodin pitäjä: Minna Auranen