Liikelahjat

Joulun herkullisimmat yrityslahjat!

Pienet joulumuistamiset asiakkaille ja työntekijöille löytyvät Puutarhurin Majan puodista. Tarjoan teille ohessa valmiiksi koottuja jouluisia herkkupaketteja.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin myös paikan päälle Tampereen varastopuodille osoitteeseen Hepolamminkatu 36 C 2. Sovitaan sopiva aika sähköpostitse, minna@puutarhurinmaja.fi.

Mukavaa joulun odotusta!

Minna

valmiit lahjapaketit

Herkullinen ja kaunis lahja jää mieleen!

Kokosin joulun suosikkiherkuista valmiiksi neljä eri kokoista lahjapakettia. Joulupöydän herkut on puettu kauniisiin jouluisiin kääreisiin. Joulutoffee ja piparikahvi on pakattu läpinäkyvään sellofaanipussiin ja isommat paketit ruskeisiin laatikoihin, jotka kestävät myös postituksen.

Jos et löydä valmiista paketeista mieleistäsi kokonaisuutta, suunnitellaan yhdessä teille oma herkkupaketti. Kaikkia tuotteita on saatavana myös erikseen, esimerkiksi joulutoffee 6 € /pussi (alv 0 %) ja jouluiset lahjakassit alkaen 1 € /kpl (alv 0%). Ota yhteyttä: minna@puutarhurinmaja.fi

Tee tilaus vähintään kolme viikkoa ennen toivottua toimitusta. Viimeistään 24.11.2019 mennessä tehdyt tilaukset ehtivät 16.12. alkavalle joulunalusviikolle. Pienempiä määriä voi olla mahdollista saada nopeammallakin aikataululla.

Jouluinen herkkupaketti XS (kaksi tuotetta)

 • Hyvää joulua voitoffee 250 g
 • Piparikahvi 160 g

määrä               á hinta, alv 0%
  1 – 49 kpl         15 €
50 – 99 kpl        14 €
 yli 100 kpl         13 €

Pakattu pohjapahvilliseen sellofaanipussiin. Pussin toisella puolella näkyy joulutoffee ja kääntöpuolella piparikahvi.

 

Jouluinen herkkupaketti S (kolme tuotetta)

 • Hyvää joulua voitoffee 250 g
 • Piparikahvi 160 g
 • Choco suklaatryffeli vadelma 150 g (saatavana myös merisuola-toffee choco)

määrä               á hinta, alv 0%

   1 – 49 kpl        22 €
50 – 99 kpl        21 €
 yli 100 kpl         20 €

Pakattu ruskeaan 34 x 12 x 6 cm kokoiseen laatikkoon, kannessa Hyvää Joulua tarra. Laatikko kestää tarvittaessa myös postituksen.  

Jouluinen herkkupaketti M (neljä tuotetta)

 • Hyvää joulua voitoffee 250 g
 • Piparikahvi 160 g
 • Choco suklaatryffeli vadelma 150 g (saatavana myös merisuola-toffee choco)
 • Joulun lämpö kaneli-omena hedelmätee 60 g 

määrä               á hinta, alv 0%

   1 – 49 kpl        28 €
50 – 99 kpl        27 €
 yli 100 kpl         26 €

Pakattu ruskeaan 34 x 12 x 6 cm kokoiseen laatikkoon, kannessa Hyvää Joulua tarra. Laatikko kestää tarvittaessa myös postituksen. 

  

Jouluinen herkkupaketti L (viisi tuotetta)

 • Hyvää joulua voitoffee 250 g
 • Piparikahvi 160 g
 • Choco suklaatryffeli merisuola-toffee 150 g (saatavana myös vadelman makuinen choco)
 • Joulun lämpö kaneli-omena hedelmätee 60 g
 • Joulun loiste kynttilä

määrä               á hinta, alv 0%

   1 – 49 kpl        34 €
50 – 99 kpl        32 €
 yli 100 kpl         30 €

Pakattu ruskeaan 30 x 20 x 12 cm kokoiseen laatikkoon, kannessa Hyvää Joulua tarra. Laatikko kestää tarvittaessa myös postituksen.

paketit on tehty näistä herkuista

HYVÄÄ JOULUA voitoffee 250 g

Suussa sulavan joulutoffeen valmistuksessa on käytetty aitoa voita. GLUTEENITON toffee on valmistettu pienessä perheomisteisessa makeistehtaassa Keski-Euroopassa. Toffeet pakataan käsin Suomessa kauniisiin Suomessa suunniteltuihin pakkauksiin. Valmistuttaja: Kanelimamma

Ainesosat: sokeri, glukoosisiirappi, maitojauhe, voi, aromi, suola.

PIPARIKAHVI 160 g

Arabica-kahvi on maustettu aidoilla jouluisilla mausteilla: kanelilla, kardemummalla, inkiväärillä ja neilikalla. Valmistettu Suomessa. Valmistaja: Kanelimamma

Ainesosat: Arabica suodatinkahvi (keskipaahto), Ceylonin kaneli, kardemumma, inkivääri, neilikka.

CHOCO SUKLAATRYFFELI vadelma 150 g

Hurmaava suklaatryffeli joulunpunaisessa rasiassa. Tässä ihanan täyteläisessä tryffelissä on vadelmaa ja keksimuruja. Valmistettu Ranskassa. Valmistuttaja: Kanelimamma

Ainesosat: Kookosrasva, sokeri, kaakao, herajauhe, keksimurut (vehnäjauho, sokeri, voi, rasvaton maitojauhe, ohramallasuute, suola), vadelmapalat 2%, kaakaojauhe, soijalesitiini, luontainen vanilja-aromi, vadelma-aromi. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää ja kananmunaa.

JOULUN LÄMPÖ tee 60 g

Ihanan jouluinen kaneli-omena -hedelmätee, joka luo teekuppiin kauniin punaisen sävyn. Paketin toisella puolella on hyvän joulun toivotus kolmella eri kielellä. Paketissa mukana myös pieni joulukortti. Valmistuttaja: Kanelimamma

Ainesosat: omenan palat, appelsiininkuori, ruusunsilmut, kaneli, hibiskuksen terälehdet, aromi.

JOULUN LOISTE kynttilä

Viininpunainen rustiikkikynttilä kimaltavalla pinnalla. Kynttilän ympärillä on kaunis kääre. Paloaika noin 50 tuntia. Koko 70 x 100 mm.

Tilauslomake

This form is no longer open to submissions.

tietoa

TILAAMINEN

Tilaus onnistuu kätevästi yllä olevalla sähköisellä tilauslomakkeella. Tilauksen voi tehdä myös sähköpostitse minna@puutarhurinmaja.fi tai soittamalla minulle 040-7367827. Laitan tilausvahvistuksen sähköpostitse, kun olen vastaanottanut tilauksen. 

TOIMITUS

Tuotteet ovat vapaasti noudettavissa varastollamme Hervannan teollisuusalueella Hepolamminkatu 36 C 2 sovittuna aikana. Varastomme sijaitsee katutasossa ja autolla pääsee ihan oven eteen. Voin halutessanne järjestää toimituksen yrityksenne osoitteeseen eri veloituksella tai voitte käyttää omaa rahdin toimittajaanne.

TOIMITUSAIKA

Toimitusaika on sovittavissa. Tee tilaus vähintään kolme viikkoa ennen toivottua toimitusta. Viimeistään 24.11.2019 mennessä tehdyt herkkutilaukset ehtivät 16.12. alkavalle joulunalusviikolle. Pieniä eriä voi olla mahdollista saada myöhemminkin ja nopeammallakin aikataululla.

LASKUTUS JA HINNAT

Kaikki hinnat ovat alv 0 %. Tuotteet laskutetaan toimituksen jälkeen. Maksuaika 14 päivää. Lasku lähetetään sähköpostitse ellei erikseen toisin sovita.

MUUT PALVELUT

Voin myös postittaa lahjat suoraan vastaanottajille antamanne listan mukaan. Postitus Suomeen 9,50 € /paketti. Postitus onnistuu myös ulkomaille EU:n alueella, kysy tarjous hinnoista.

Laatikoihin on mahdollista tehdä ilman lisämaksua pieniä muutoksia. Voin esimerkiksi lisätä toimittamanne joulutervehdyksen pakettiin. Isommat personoinnit tapauskohtaisesti eri hinnalla.

Joulutoffee (kanelin makuisena), piparikahvi sekä kynttilä on mahdollista saada myös ruotsin- ja englanninkielisinä!

YHTEYSTIEDOT

Puutarhurin Maja Oy /Minna Auranen
Hepolamminkatu 36 C 2
33720 TAMPERE

Y-tunnus: 2802747-5

puh. 040-7367827
minna@puutarhurinmaja.fi