-44%

William Morris Strawberry Thief laukku

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Kaunis laukku William Morrisin Strawberry Thief kuviolla. Tilava laukku on vuoritettu. Laukun sisällä on vetoketjullinen tasku ja kaksiosainen avotasku. Laukussa on irrotettava kovikepohja. Hihnojen pituus on noin 19 cm. Laukkua voi kantaa kädessä tai olkapäällä paidan ja ohuemman takin kanssa. Päällimateriaali on sisäpuolelta vedenpitäväksi pinnoitettua puuvillaa. Vuori on puuvillaa. Tummansininen sisätasku 100% polyesteriä. Hihnat ovat beigeä puuvillanauhaa. Vetoketjun vedin ja vetoketjun pään yksityiskohdat ovat ruskeaa tekonahkaa.

Englantilaisen monilahjakkuuden William Morrisin vuonna 1883 suunnittelema Strawberry Thief kuosi on saanut inspiraation Williamin Kelmscott Manorin keittiöpuutarhan mansikoita varastelevista rastaista. Strawberry Thief on William Morrisin tunnetuimpia kuoseja. Alun perin se oli kallis luksuskangas. Kangas tehtiin vaativalla ja aikaa vievällä Indigo discharge tekniikalla. William Morrisin Morris & Co:lle suunnittelemia tapetteja ja kankaita on yhä tuotannossa. Briersin William Morris mallistossa on mm. puutarhatyökaluja, puutarhahanskoja ja muita asusteita.

Briers on englantilainen perheyritys. Briersin tarina alkoi puutarhahanskoista. Briersin perustamisen aikoihin tarjolla oli vain tavanomaisia puutarhahanskoja. Perustaja Jackie Eades halusi tarjota jotain erilaista. Hän halusi tuoda puutarhaihmisten saataville viehättäviä ja kauniita malleja ja kuoseja. Ensimmäisenä vuonna mallistossa oli vain neljä erilaista hanskamallia. Nykyään Briersillä on upea mallisto, jota myydään maailman ympäri.

Varasto loppu

Koko:  30 x 39 x 12 cm (korkeus x leveys x syvyys)
Materiaali: päällinen, vuori ja kantohihnat  puuvillaa, päällisen sisäpuoli muovitettu. Yksityiskohdat tekonahkaa.
Valmistaja: Briers