ALE

Poistuva tuote! William Morris Honeysuckle käsihara

12,90  6,00 

Kaunis puuvartinen käsihara William Morrisin Honey suckle kuosisessa lahjalaatikossa. Perinteinen Englantilainen talikko / haarukkamalli. Metalliosa on ruostumatonta terästä. Kädensijassa on William Morris teksti ja kädensijan pää on maalattu vaaleanvihreäksi. Tekonahkainen ripustuslenkki.

Englantilaisen monilahjakkuuden William Morrisin nuorimman tyttären Mayn Morris & Co:lle vuonna 1883 suunnittelemassa Honeysuckle kuosissa pääosassa ovat herkät köynnöskuusaman oksat. Briersin William Morris mallistossa on mm. puutarhatyökaluja, puutarhahanskoja ja muita asusteita.

Varasto loppu

Valmistaja: Briers

Briers on englantilainen perheyritys. Briersin tarina alkoi puutarhahanskoista. Briersin perustamisen aikoihin tarjolla oli vain tavanomaisia puutarhahanskoja. Perustaja Jackie Eades halusi tarjota jotain erilaista. Hän halusi tuoda puutarhaihmisten saataville viehättäviä ja kauniita malleja ja kuoseja. Ensimmäisenä vuonna mallistossa oli vain neljä erilaista hanskamallia. Nykyään Briersillä on upea mallisto, jota myydään maailman ympäri.