Viimeistelysuoja Finishing Coat, Frenchic

18,90 

Finishing Coat on monipuolinen, liuotinaineeton ja myrkytön suoja maalatuille pinnoille. Tuote on EN71-3 sertifioitu, joten sitä on turvallista käyttää myös lastenhuoneessa ja leluissa.

Finishing Coatilla saat kestävän läpinäkyvän suojan maalipinnoille. Voit käyttää Finishing Coatia myös primerina ennen maalausta. Se estää pohjamateriaalin värin läpituloa (mm. oksankohdat) eli bleedingiä. Finishing coat kuivuu nopeasti (15-30 minuuttia), joten voit jatkaa maalaustyötä nopeasti. Käytä tarvittaessa useampi kerros maalin alle.

Käyttö:

Levitä Finishing Coatia siveltimellä, sienellä tai rätillä. Parhaan tuloksen saat levittämällä 2-3 ohutta kerrosta. Anna kuivua 15-30 minuuttia kerrosten välillä. Finishing Coatin päälle voit laittaa myös vahan, jos haluat patinaa tai korostaa yksityiskohtia. Pese välineet lämpimällä saippuavedellä.

Vinkki 1. Sekoita Finishing Coatia ja Frenchic Paint-maalia, niin saat kauniin lasyyrin! Pinnasta tulee kestävä sellaisenaan.

Vinkki 2. Sekoita Frensheen metallivärijauhetta Finishing coatiin, niin saat hohtavan metallimaalin.

Vinkki 3. Finishing coatia voit käyttää myös decoupage-tekniikkaan kiinnittämään ja suojaamaan serveteistä ja paperista leikattuja kuvia!

Varastossa

Koko: 500 ml
Valmistaja: Frenchic, Englanti