Tyrni Saippua, Saaren Taika

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Saaren Taika Tyrni Luksus Spa Saippua. Erittäin hoitava ja vitamiinirikas. saippua. Sopii erityisesti vaikeiden iho-ongelmien hoitoon, kuten rosacea, akne ja ihotulehdukset. Käsintehdyn saippuan pinnassa on kauniit kuviot.

Saippuan sisältämä tyrninlehtiuute on uutettu Särkisalon saarissa kasvavien tyrnipensaiden kuivatuista lehdistä. Tyrnin marjat ja lehdet kerätään syksyllä talteen ja käytetään Saaren Taika kosmetiikkatuotteissa. Tyrni Luksus Spa Saippuaan on käytetty kuivattua tyrninlehtijauhetta sekä Saaren Taian itse uuttamaa tyrninlehtiuutetta.

Tyrni on luonnonvaraisista marjoista ravintorikkain ja se sisältää runsaasti A, C- ja E-vitamiineja, flavonoideja, antioksidantteja sekä hyödyllisiä rasvahappoja.

Tyrnin lehdissä on ravintoaineita jopa marjaakin enemmän ja lehdistä valmistetulla uutteella onkin voimakas antibakteerinen vaikutus. Sen tiedetään lievittävän kipuja, nopeuttavan arpien ja haavojen paranemista sekä auttavan taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan. Tyrninlehtiuute helpottaa myös kihtiä, reumaa ja palovammoja.

Varasto loppu

Koko: noin 90 g
INCI: Sodium cocoate, Sodium olivate, Aqua, Sodium sunflowerseedate, Glycerin, Sodium shea butterate, Sodium cocoa butterate, Lavandula angustifolia oil, Kaolin, Pelargonium graveolens leaf oil, Melaleuca alternifolia leaf oil, Hippophae rhamnoides leaf, *d-Limonene, *Geraniol, *Linalol, *Citronellol, *Citral (*esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä)
Ainesosat: Kookosöljy (luomu), Oliiviöljy (luomu), puhdasta pohjavettä saaristosta, Auringonkukkaöljy (luomu), Glyseriini (ei lisättyä glyseriiniä, saippuassa esiintyvä glyseriini syntyy saippuassa käytetyistä öljyistä saippuoitumisprosessin aikana), Sheavoi (luomu), Kaakaovoi (luomu), Laventelin eteerinen öljy, Kaoliinisavi, Pelargonian eteerinen öljy, Teepuun eteerinen öljy, kuivattua tyrninlehteä saaristosta (luomu)
Valmistaja: Saaren Taika, Särkisalo

Luonnollinen ja Vegaaninen