Siivoussaippua, Saaren Taika

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Suuren suosion saavuttanut käsin tehty ja ekologinen Saaren Taika Siivoussaippua on todellinen monitoimituote! Siivoussaippuaa  voidaan käyttää kodin kaikille koville pinnoille. Siivoussaippualla voit pestä lavuaarin ja wc-pöntön, ikkunat, peilit, hellan, kaakelit, teräksiset tiskipöydät ja -altaat sekä hanat. Saippua sopii oivasti myös nahalle, mokalle, silkille, villalle ja muille aremmille tekstiileille.

Siivoussaippuaa voi käyttää myös tahranpoistoon, huovuttamiseen ja maton pesuun. Se puhdistaa myös meikkisiveltimet hellävaraisesti.

Siivoussaippua on erittäin riittoisa ja se kannattaakin leikata heti kotona vaikka kahteen tai neljään osaan eri käyttötarkoituksille.Saippuaa voidaan käyttää sellaisenaan, raastettuna ja liotettuna suihkepulloon tai hieromalla saippuaa kostutettuun sieneen tai rättiin.

Saaren Taika Siivoussaippua on perinteisellä Marseille saippuan reseptillä valmistettu, mutta se ei sisällä lainkaan kiisteltyä palmuöljyä. Saaren Taika Siivoussaippua on pesuteholtaan vahvempi kuin tavallinen Marseille ja Siivoussaippuaa ei suositellakaan henkilökohtaiseen pesuun käytettäväksi.

Varasto loppu

Koko: 120 g
Ainesosat: Saippuoidut oliiviöljy ja kookosöljy, vesi, glyseriini
Valmistaja: Saaren Taika

Saaren Taika tuotteet valmistuvat käsityönä luonnon helmassa Särkisalon saaristossa. Raikkaan erilaiset luonnonkosmetiikkatuotteet ovat ekologisia, vegaanisia ja lisäaineettomia. Tuoksuina on käytetty aitoja eteerisiä öljyjä.