-44%

Poistuva tuote! Puhdistava saippua epäpuhtaalle iholle Vihreä savi, pelargoni ja laventeli, Savon Stories

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Puhdistava pelargoni, patsuli & laventeli palasaippua. Käsin luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu saippua sisältää hoitavia öljyjä ja puhdistavaa mineraalipitoista vihreää savea. Puhdistaa ja ravitsee tehokkaasti epäpuhdasta ihoa. Sopii hyvin käytettäväksi myös ihokarvojen poiston yhteydessä. Saippuan luonnollinen kukkaistuoksu tuoksu tulee aidoista  pelargonin, laventelin ja patsulin eteerisistä öljyistä. Saippua on pakattu kauniiseen ja ekologiseen paperikääreeseen. Käären tekstit ovat pääkuvasta poiketen Ranskaksi.

Savon Storiesin palasaippua on paljon enemmän kuin tavanomainen saippua!  Savon Stories tuotteet ovat orgaanisia ja vegaanisia eikä niitä ole testattu elämillä. Saippuat on valmistettu kylmäsaippuoimalla. Kylmäsaippuoinnissa saippuamassaa ei kuumenneta, joten  raaka-aineet säilyvättävät kaikki hyvää tekevät ominaisuutensa. Myös pakkaukset ovat ihastuttavat ja tuotteet sopivat vaikka lahjaksi.

Varasto loppu

Koko: 110 g
Incredients: huile d’olive vierge extra bio (sodium olivate); eau de source (aqua); beurre de karité bio (sodium sheabutterate); huile de pepins de tournesol bio (sodium sunflowerate); huile de coco bio (sodium cocoate); beurre de cacao bio (sodium cocoabutterate); huile de risin bio (sodium castroate); argile verte (montmorrillonite); huiles essentielles bio: lavande, patchouli géranium rosat (lavandula angustifolia, pogostemon cablin & pelargonium graveolens);  [naturally occuring: citral, citronellol, géraniol, limonene, linalol].
Valmistaja: Savon Stories, Ranska