Saippua Superfood Pinaatti ja spirulina, Savon Stories

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Superfoodia palasaippuan muodossa! Käsin luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu saippua sisältää pinaattia, spirulinaa, hoitavia öljyjä ja puhdistavaa savea. Energisoiva ja piristävä saippua sopii kaikille ihotyypeille. Saippuan raikas tuoksu tulee aidoista sitruunaruohon, inkiväärin ja verbenan eteerisestä öljystä. Saippua on pakattu kauniiseen ja ekologiseen paperikääreeseen. Käären tekstit ovat pääkuvasta poiketen Ranskaksi.

Savon Storiesin palasaippua on paljon enemmän kuin tavanomainen saippua!  Savon Stories tuotteet ovat orgaanisia ja vegaanisia eikä niitä ole testattu elämillä. Saippuat on valmistettu kylmäsaippuoimalla. Kylmäsaippuoinnissa saippuamassaa ei kuumenneta, joten  raaka-aineet säilyvättävät kaikki hyvää tekevät ominaisuutensa. Myös pakkaukset ovat ihastuttavat ja tuotteet sopivat vaikka lahjaksi.

Varasto loppu

Koko: 110 g
Incredients: huile d’olive vierge extra bio (sodium olivate); eau de source (aqua); beurre de karité bio (sodium sheabutterate); huile de pepins de tournesol bio (sodium sunflowerate); huile de coco bio (sodium cocoate); beurre de cacao bio (sodium cocoabutterate); huile de risin bio (sodium castroate); argile blanche (kaolin); épinardis bio (spinacia oleracea); spiruline (arthrospira platensis) poudre bio; huiles essentielles bio: citron vert, verveinen & gingembre (citrus aurantifolia, thymus hiemalis & zingiber officinale)  [naturally occuring: citral, citronellol, éugenol, géraniol, limonene, linalol].
Valmistaja: Savon Stories, Ranska