Käsintehty yrttisaippua Lempi, Metsän Emäntä

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Metsän Emännän käsin tehdyssä Lempi-yrttisaippuassa yhdistyvät ruusun terälehdet, pelargonin ruusuinen ja naisellinen tuoksu sekä vaaleanpunaisen saven ihoa suojaavat ja ravitsevat ominaisuudet. Sopii kasvojen, käsien ja koko vartalon pesuun. Saippua on kääritty kauniiseen vaalenapunaiseen sillkipaperiin.

Sheavoi, auringonkukkaöljy, kookosöljy ja risiiniöljy kosteuttavat ja hoitavat ihoa, sekä antavat saippualle pehmeän vaahdon.

Ruusu hoitaa ja elävöittää ihoa sekä puhdistaa ihon epäpuhtauksia.

Vaaleanpunainen savi sisältää runsaasti mineraaleja, ja sillä on ihoa suojaavia, korjaavia ja ravitsevia ominaisuuksia. Vaaleanpunainen savi puhdistaa hellävaraisesti, ihoa pehmentäen. Tämä saippua saa myös värinsä vaaleanpunaisesta savesta.

Varasto loppu

Koko: 70 g
Ainesosat: Auringonkukkaöljy, vesi, sheavoi, kookosöljy, risiiniöljy, vaaleanpunainen savi, ruusugeraniumin eteerinen öljy, ruusu-uute
Valmistaja: Metsän Emäntä, Tervola

Metsän Emännän yrttisaippuat valmistetaan käsin Lapissa Tervolassa. Saippuat sisältävät ainoastaan luonnollisia ainesosia ja ovat myös vegaanisia. Saippuoiden tuoksut ovat 100% eteerisiä öljyjä ja värit tulevat yrteistä tai savista.