-39%

Poistuva tuote! Säilytyslaatikko siemenpusseille British Bloom, Burgon Ball

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Ihana metallinen säilytyslaatikko. Suunniteltu erityisesti siemenpussien säilytykseen, mutta sopii hienosti moneen muuhunkin tarpeeseen. Sisällä on kolme erillistä osastoa. Takana kaksi pienempää ja edessä yksi koko laatikon levyinen osasto, johon mahtuu isoimmatkin siemenpussit. Saranoitu kansi suljetaan kauniilla hopeanvärisillä salvoilla. Sivuilla metalliset kantokahvat.

British Bloom kuosin Ihastuttavat daaliat ja pionit ovat kuin suoraan englantilaisesta puutarhasta.  Hehkeät pinkin ja violetin sävyissä kukkivat kukat tulevat upeasti esille syvän mustaa pohjaa vasten. British Bloom kuosin kukkien kuvat ovat peräisin RHS Lindseyn kirjaston vanhoista kukka- ja kasvikuvista.

Varasto loppu

Koko: pituus 22,5 cm, korkeus 14,5 cm ja leveys 13,5 cm
Materiaali: pulverimaalattu teräs
Merkki: Burgon & Ball

Englantilainen Burgon & Ball on tunnettu laadukkaista puutarhatyökaluistaan. Burgon & Ball perusti tehtaan Englannin Sheffieldiin vuonna 1730. Burgon & Ball valmistaa paitsi laadukkaita puutarhatyökaluja myös muita kauniita ja kekseliäitä tuotteita. Läheinen yhteistyö Royal Horticultural Societyn kanssa on tuottanut hienoja mallistoja, joista löytyy ihania lahjoja puutarhanhoitoa harrastavalle.