Pyykkietikka Andalusian Lemon, Candle Light Story

12,90 

Candle Light Story pyykkietikka Andalusian Lemon. Andalusian Lemon pyykkietikka tuo pyykkiisi lämpimän ja raikkaan tuulahduksen Espanjan vuoriston sitruunatarhoista. Sen ihastuttava tuoksu tulee aidoista litsean, limen, appelsiinin ja sitruunaruohon eteerisisitä öljyistä. Tuoksu on voimakkuudeltaan keskitasoa. Candle Light Story pyykkietikat valmistetaan käsityönä ja pientuotantona Nurmijärvellä kotimaisesta Rajamäen väkiviinaetikasta. Pyykkietikka on pakattu kauniiseen muovipulloon, jossa on kätevä keinukorkki.

Pyykkietikalla raikastat pyykkisi luonnollisesti. Pyykkietikka hoitaa tekstiilejä ja puhdistaa myös pyykkikonettasi saostumista. Käytä pyykkietikkaa huuhteluaineen tilalla ja annostele n. 2 rkl – 5 rkl pesukoneen huuhteluainelokeroon.

Varasto loppu

Koko: 500 ml
INCl / Ainesosat: <10 % acetic acid (väkiviinaetikka), aqua (vesi), litsea cubeba fruit oil (litsean eteerinen öljy), citrus aurantifolia leaf oil (limen eteerinen öljy), citrus nobilis oil (appelsiinin eteerinen öljy) ja cympogon scheanthus oil (sitruunaruohon eteerinen öljy).
Valmistaja: Candle Light Story, Nurmijärvi

Candle Light Storyn kotimaiset käsintehdyt tuotteet ovat paitsi kauniita ja ihanan tuoksuisia myös ekologisia. Candle Light Story tuo kotiisi raikkaan tuulahduksen puhtautta ja laadukkaita tuoksuja sekä ripauksen luksusta elämääsi.