-50%

Käsintehty penaali Painters Meadow, Nova Melina

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Tämän kauniin monikäyttöisen pussukan on sinulle valmistanut  helsinkiläinen käsityöläinen Nova Melina. Vetoketjullinen pussukka palvelee sinua mielellään penaalina, silmälasipussina, meikkipussina tai yleispussina pitämässä penet tavarasi järjestyksessä isomman laukkusi sisällä.

Kankaana on käytetty Liberty Londonin upeaa Painters Meadow puuvillakangasta. Pussukka on vuoritettu oranssi-valkoraidallisella puuvillakankaalla. Värikkääseen kankaaseen on yhdistetty pirteän oranssi vetoketju. 

Varasto loppu

Leveys: 22 cm
Korkeus: 11,5 cm
Materiaali: 100 % puuvilla
Valmistaja: Nova Melina

Liberty of Londonin Liberty Art -kankaita kuvastavat klassisen kauniit kukat, viehättävät, eläväiset ja intensiiviset väripaletit sekä herkät, yksityiskohtaiset printit. Libertyn jo legendaariseen maiseeseen nousseet Englantilaiset kankaat on painettu uskomattoman pehmeälle, hienolle ja tiiviisti kudotulle Tana Lawnin 100% puuvillakankaalle.

Libertyn Painter’s Meadow kankaan suunnittelija on piirtänyt kuvan haaveidensa englantilaisesta niitystä. Paksut vapaalla kädellä tehdyt siveltimenvedot ja täyteläiset värit luovat kankaaseen kauniin cottage garden henkisen tunnelman.