Pronssi metallivärijauhe Beautiful Bronze, Frenchic

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Frenchic Frensheen pronssi metallivärijauhe Beautiful Bronze. Metallivärijauheesta voit tehdä metallinhohtoisen maalin sekoittamalla sitä Finishing Coat viimeistelypinnoitteeseen. Metallihohtomaalilla voit korostaa kauniisti yksityiskohtia, maalata metalliefektejä (esim. helat) tai luoda metallinhohtoa isompiinkin pintoihin. Viisi hohtavaa väriä, joita voit myös sekoittaa keskenään. Erittäin riittoisa.

Varasto loppu

Käyttö:

Sekoita metallivärijauhetta Finishing Coat viimeistelypinnoitteeseen. Sekoitus on helppo tehdä esimerkiksi kertakäyttömukissa. Annostele astian pohjalle pieni tilkka Finishing Coatia. Lisää Frensheen metallivärijauhetta vähän kerrallaan muodostaaksesi metallimaalin. Mitä enemmän jauhetta sen peittävämpi ja hohtavampi maali. Jos haluat tehdä läpikuultavan metallihohtopinnoitteen annostele jauhetta pieni hyppysellinen Finishing Coatiin tai sekoita jauhetta haluamasi väriseen vahaan. HUOM! Metallivärijauhe on kevyttä ja hienojakoista, joten se saattaa nousta ilmaan. Huolehdi työskentelytilan tuuletuksesta ja käytä hengityssuojainta. Ei lasten ulottuville.

Vinkki 1. Metallivärijauheista saa upeita uusia värejä sekoittamalla niitä keskenään. Esimerkiksi ruusukullan värisen metallimaalin saat sekoittamalla 2/4 kultaa, 2/4 kuparia ja 1/4 pronssia.

Vinkki 2. Metallivärijauhe näyttää upealta myös krakeloinnissa! Levitä metallimaali pohjalle ja värillinen maali päälle. Katso ohjeet krakelointiin täältä.

Koko: 75 g

Valmistaja: Frenchic, Englanti