-50%

Poistuva tuote! Käsintehty pussukka Ruusu, Nova Melina

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Tämän suloisen pussukan on sinulle valmistanut  helsinkiläinen käsityöläinen Nova Melina. Pussukka on juuri sopivan kokoinen kolikko- ja korttikukkaroksi. Se kulkee kätevästi mukanasi taskussa tai laukussa.

Kankaana on käytetty Liberty Londonin ruusukuviollista Penrose kangasta. Päällikankaan taustapuolelle on kiinnitetty tukikangas, joten pussukka pysyy ryhdikkäänä ja kestää käytössä.  Pussukka on musta-valkoisella pallokuvioisella puuvillakankaalla. Vaalenapunakukalliseen kankaaseen on yhdistetty soma laventelin värinen vetoketju. Vetoketjun valkoisessa vetimessä on tekonahkainen irrotettava nauha.

Varasto loppu

Leveys: 9,5 cm
Korkeus: 11 cm
Materiaali: 100 % puuvilla
Valmistaja: Nova Melina

Liberty of Londonin Liberty Art -kankaita kuvastavat klassisen kauniit kukat, viehättävät, eläväiset ja intensiiviset väripaletit sekä herkät, yksityiskohtaiset printit. Libertyn jo legendaariseen maiseeseen nousseet Englantilaiset kankaat on painettu uskomattoman pehmeälle, hienolle ja tiiviisti kudotulle Tana Lawnin 100% puuvillakankaalle.

Penrose kangas on Libertyn Alice in Wonderland kokoelmasta. Ihmemaassa Liisan seikkailut johtavat puutarhaan, jossa kukat osaavat puhua. Kirjassa Liisa juttelee kauniin ruusun kanssa. Libertyn kankaaseen on painettu kauniita vaalenapunaisia David Austin ruusuja. Ehkä nekin kuiskuttelevat jotain, jos kuuntelee oikein tarkasti.