Käsintehty pussukka Kirsikankukat pinkki, Nova Melina

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Tämän suloisen pussukan on sinulle valmistanut  helsinkiläinen käsityöläinen Nova Melina. Pussukka on juuri sopivan kokoinen kolikko- ja korttikukkaroksi. Se kulkee kätevästi mukanasi taskussa tai laukussa.

Kankaana on käytetty Liberty Londonin kirsikankukkakuviollista Pinkkiä Mitsi kangasta. Päällikankaan taustapuolelle on kiinnitetty tukikangas, joten pussukka pysyy ryhdikkäänä ja kestää käytössä.  Pussukka on vuoritettu sini-valkoraidallisella puuvillakankaalla. Pinkin vetoketjun valkoisessa vetimessä on tekonahkainen irrotettava nauha.

Varasto loppu

Leveys: 9,5 cm
Korkeus: 11 cm
Materiaali: 100 % puuvilla
Valmistaja: Nova Melina

Liberty of Londonin Liberty Art -kankaita kuvastavat klassisen kauniit kukat, viehättävät, eläväiset ja intensiiviset väripaletit sekä herkät, yksityiskohtaiset printit. Libertyn jo legendaariseen maiseeseen nousseet Englantilaiset kankaat on painettu uskomattoman pehmeälle, hienolle ja tiiviisti kudotulle Tana Lawnin 100% puuvillakankaalle.

Liberty Londonin Mitsi kuosin on suunnitellut Gillian Farr 1950-luvulla. Mitsi on yksi Libertyn rakastetuista klassikkokankaista. Kankaan kirsikankukat tuovat mieleen valloittavan kauniin Japanin kevään.