Palashampoo Kookos kuiville hiuksille, Savon Stories

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Ihanan hoitava palashampoo kuiville hiuksille. Käsin luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu shampoopala sisältää hoitavia öljyjä ja pehmeää kookosmaitoa. Shampoossa tuoksuvat aidot eteeriset öljyt: ylang ylang, frankinsensi (aromaattinen pihka, jota saadaan Boswellia-suvun puista) ja muskatellisalvia. Shampoo on pakattu kauniiseen ja ekologiseen paperikääreeseen.

Savon Storiesin shampoopala on paljon enemmän kuin tavanomainen shampoo!  Savon Stories tuotteet ovat orgaanisia ja vegaanisia eikä niitä ole testattu elämillä. Saippuat on valmistettu kylmäsaippuoimalla. Kylmäsaippuoinnissa saippuamassaa ei kuumenneta, joten  raaka-aineet säilyvättävät kaikki hyvää tekevät ominaisuutensa. Myös pakkaukset ovat ihastuttavat ja tuotteet sopivat vaikka lahjaksi.

Käyttö: Levitä kevyesti kosteisiin hiuksiin. Hiero hiuspohjaa ja hiuksia. Huuhtele runsaalla vedellä. Halutessasi lisähoitavuutta voit huuhdella hiukset laimennetulla omenaviinietikalla. Siirtyessäsi nesteshampoon käytöstä palashampooseen, hiuksilta voi mennä muutama pesu aikaa tottua uuteen erilaiseen shampooseen.

Varasto loppu

Koko: 70 g
Incredients: organic coconut milk (cocos nucifera extract); organic extra virgin olive oil (sodium olivate); organic coconut oil (sodium cocoate); organic sunflower seed oil (sodium sunflowerate); organic sheabutter (sodium sheabutterate); wild tucuma (astrocaryum vulgare) seed butter; organic castor oil (sodium castorate); organic essential oils of: ylang ylang extra, clary sage & frankincense (cananga odorata flower oil, salvia clarea flower oil & boswellia carterii flower oil) [naturally occuring: benzyl alcohol, benzyl benzoate, benzil salicylate, eugenol, geraniol, isoeugenol, farnesol, limonene, linalool].
Valmistaja: Savon Stories, Englanti