-50%

Poistuva tuote! Nestesaippua Ruusu ja pelargoni, Savon Stories

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Ruusu-pelargoni nestesaippua käsille ja koko keholle. Savon Stories nestesaippua on valmistettu käsin luonnonmukaisista raaka-aineista. Puhdistaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti eikä kuivata ihoa. Sisältää E-vitamiinia. Saippuan kukkainen ja romanttinen tuoksu tulee aidoista pelargonin, ruusun ja palmarosan eteerisistä öljyistä.  Saippua on pakattu kauniiseen lasiseen pumppupulloon. Etiketin tekstit ovat pääkuvasta poiketen Ranskaksi.

Savon Storiesin nestesaippua on paljon enemmän kuin tavanomainen saippua!  Savon Stories tuotteet ovat orgaanisia ja vegaanisia eikä niitä ole testattu elämillä. Saippuat on valmistettu kylmäsaippuoimalla. Kylmäsaippuoinnissa saippuamassaa ei kuumenneta, joten  raaka-aineet säilyvättävät kaikki hyvää tekevät ominaisuutensa. Myös pakkaukset ovat ihastuttavat ja tuotteet sopivat vaikka lahjaksi.

Varasto loppu

Koko: 240 ml
Ingredients: spring water (aqua); organic extra virgin olive oil (potassium olivate); organic coconut oil (potassium cocoate); organic virgin hemp seed oil (potassium hempseedate); organic castor oil (potassium castorate); organic essential oils of: rose geranium, palmarosa & rose absolute (pelargonium graveolens, cymbopogon martini, rosa damascena extract)*; vitamin E oil (tocopherol); *naturally occurring citral, geraniol, limonene & linalool.
Valmistaja: Savon Stories, Ranska