ENNAKKOTILAUS, Toimitus Huhtikuun alussa! Lungo kastelukannu Musta 8 litraa, Xala

36,00 

HUOM! Ensimmäinen erä mustia Lungoja myytiin loppuun jo ennakkoon. Uusi erä on tulossa huhtikuun alussa. Voit tilata omasi jo nyt, kastelukannu toimitetaan huhtikuun alussa. Jos samalla tilauksella on muita tuotteita, koko tilaus toimitetaan yhdellä kerralla kun kannut saapuvat varastollemme.

Klassikko kastelukannu Lungon suloinen 7,5 litrainen pikkuveli. Sama upea design kompaktimmassa koossa. Väri on tyylikäs ja ajaton musta. Lungon on suunnitellut Belgialainen suunnittelija Davy Grosemans. Kastelukannun kaunis ja erikoinen muoto on saanut inspiraation kahvipannusta. Lungo on paitsi kaunis myös mukava käyttää. Kannussa on kaksi tukevaa kahvaa. Kannun tilavuus on 7,5 litraa. Valitse pienempi Lungo, kun kastelutarpeesi ei ole ihan yhtä suuri tai haluat kantaa vettä hieman kevyemmin. Erityisen sopiva ruukkuistutusten ja kesäkukkien kasteluun.

Materiaali on kevyttä, kestävää, kovaa ja joustavaa HDPE-muovia, jolla on hyvä iskunkestävyys myös alhaisissa lämpötiloissa. Kolme väriä. Saatavana myös suurempi 12 litrainen malli. HUOM. Ei sisällä suutinta.

Varasto loppu

Koko: 39,5 x 22 x 36,5 cm
Vetoisuus: 7,5 litraa
Materiaali: HDPE-muovi (korkeatiheyksinen polyeteeni)
Merkki: Xala