-72%

Poistuva tuote! Kaura Sheavoi 50ml, Fiini Naturally

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Fiini Naturally kaura shevoi. Suomalaisen kauraöljyn ja puhdistamattoman sheavoin yhdistelmä on tehokas kosteuttaja iholle, joka kaipaa pitkäkestoista  kosteuttavaa hoivaa. Voide sopii erityisesti herkälle tai kuivalle iholle. Erittäin tehokas atooppisen ihottuman hoidossa! Täyteläinen voide sopii kasvoille ja koko vartalolle. Voit käyttää sitä myös huulilla ja silmänympärysiholla.  Käsintehty, luonnollinen ja vegaaninen.

Kauraöljyllä on ihoa syväkosteuttava vaikutus, se ravitsee ja  rauhoittaa ihoa sekä tekee ihosta pehmeän ja kimmoisan.  Shea voi kosteuttaa, suojaa ja hoitaa ihoa. Se sisältää mm. A- ja E-vitamiineja, ihoa hoitavia rasvahappoja sekä luonnollisen UV-suojan (n. SK6).

Tuote on valmistettu puhdistamattomasta sheavoista, jossa on kaikki sheavoin hoitavat ominaisuudet tallella. Sheavoita ei ole missään vaiheessa altistettu kemiallisille käsittelyille. Voiteessa on jäljellä käsittelemättömän sheavoin mieto ominaistuoksu. Valkoisen värinsä se saa vispauksen seurauksena.

Varasto loppu

Koko: noin 50 ml
INCI: *Butyrospermum Parkii (shea), Avena Sativa (kaura) kernel oil, Tocopheryl Acetate (E-vitamiini).
Valmistaja: Fiini Naturally, Isokyrö

*luomuraaka-aine

100% biohajoava, ekologinen ja vegaaninen.