-46%

Poistuva tuote! Kaura & Mustikka öljyseerumi 30 ml, Fiini Naturally

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Fiini Naturally Kaura & Mustikka serumi. Puhdasta kotimaista kauraöljyä ja mustikansiemenöljyä sisältävä öljyseerumi on hemmotteleva tehohoito kasvoille. Sopii erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Pakattu pipetilliseen lasipulloon, josta tuotetta on helppo annostella sopiva määrä.

Kotimainen kauraöljy kosteuttaa sekä pehmentää ihoa vähentäen tulehdusta ja punoitusta. Luonnolliset antioksidantit, E-vitamiini, rasvahapot, aminohapot sekä betaglukaani antavat kauraöljylle uusiutumista edistäviä, puhdistavia, kosteuttavia, suojaavia ja rauhoittavia ominaisuuksia.

Kotimainen mustikansiemenöljy sisältää runsaasti omega-9-öljyhappoa, omega-3-alfalinoleenihappoa ja omega-6-linolihappoa sekä E-vitamiinia ja antioksidantteja. Mustikan siemenöljy on ihoa rauhoittava, antioksidanttisesti suojaava sekä ihon ikääntymistä hidastava.

Varasto loppu

Koko: noin 30 ml
INCI: Avena sativa kernel oil (kaura), *Simmondsia chinensis seed oil (jojoba), Vaccinium myrtillus seed oil (mustikka), Tocopherol ( E-vitamiini)
Valmistaja: Fiini Naturally, Isokyrö

*luomuraaka-aine

100% biohajoava, ekologinen ja vegaaninen.