-51%

Poistuva tuote! Kaneli-kettu juliste A4, Nenni & Friends

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Suloisen A4 kokoisen julisteen päätähtenä on veikeä Kaneli-kettu. Julisteeseen on kirjoitettu tärkeä viesti “Olet ihana!” Juliste sopii lapsen huoneeseen tai ihan kenelle tahansa söpöyttä rakastavalle. Juliste on painettu paksulle päällystämättömälle paperille ja se toimitetaan sellofaanipussissa taustapahvin kanssa.

Varasto loppu

Koko: 29,7 x 21 cm (A4)
Merkki: Nenni & Friends

Nenni & Friends on vuonna 2018 perustettu yhden naisen yritys Seinäjoelta. Yritystä pyörittää Jenni Kurki. Kaikki lähti liikkeelle ajatuksesta tehdä askartelublogiin ohje oman vintage-henkisen pupun askartelemiseen vanhoista sanomalehdistä ja vessapaperista.

Ensimmäinen pupu nimettiin Nenniksi ja hän osoittautui pian hyvin suosituksi pupuneidiksi. Niinpä pupu sai pian ympärilleen ystäviä, uusia eläinhahmoja, ja idea yrityksestä syntyi! Nenni sai tietysti kunnian päästä yrityksen nimeen, onhan hän ensimmäinen laatuaan.  Nyt eläinhahmot ovat hypänneet myös julisteisiin ja kortteihin valmiina ilahduttamaan saajaansa.