Oksasakset Flower Girl, Briers

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

II-laatuiset kukkakuviolliset oksasakset. Saksien viimeistely on puutteellinen, varsien kukkakuviollinen päällyste on hieman suttuinen. Oksasaksien malli on ohileikkaava.

Briersin Flower Girl kuosi on saanut inspiraation englantilaisesta ruususta. Flower Girl on ajaton, tyylikäs ja hillityn romanttinen. Flower Girl kuvion on suunnitellut englantilainen taiteilija Julie Dodsworth. Julie asuu ja tekee taidetta Calamity Jane nimisellä kanavaveneellään. Hän käyttää maalauksissaan perinteistä 1800-luvun tekniikkaa.

Briers on englantilainen perheyritys. Briersin tarina alkoi puutarhahanskoista. Briersin perustamisen aikoihin tarjolla oli vain tavanomaisia puutarhahanskoja. Perustaja Jackie Eades halusi tarjota jotain erilaista. Hän halusi tuoda puutarhaihmisten saataville viehättäviä ja kauniita malleja ja kuoseja. Ensimmäisenä vuonna mallistossa oli vain neljä erilaista hanskamallia. Nykyään Briersillä on upea mallisto, jota myydään maailman ympäri.

Varasto loppu

Merkki: Briers