Garden Girl työkaluvyö Classic Cherry

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Garden Girlin kätevässä työkaluvyössä puutarhatarvikkeet kulkevat helposti mukanasi puutarhassa. Työkalut ovat aina käden ulottuvilla ja molemmat kädet jäävät vapaaksi työskentelyyn. Ihana viininpunainen kukkakuosi sopii tosi kauniisti yhteen farkkujen kanssa.

Työkaluvyö on on kaksi osainen. Molemmissa osissa on kolme taskua. Toisen puolen yksi tasku on läpällinen. Toisella puolella on leikkureille suunniteltu tarranauhallisella pidikkeellä varustettu tasku. Vyössä on säädettävä vyötärönauha ja pikakiinnityssolki. materiaali on kestävää ja värinpitävää 100 % polyesteriä.

Varasto loppu

Koko: yksi säädettävä koko
Materiaali: 100 % puuvilla
Valmistaja: Garden Girl

Ruotsalaisen Garden Girlin mallisto on täynnä kauniita ja käytännöllisiä puutarhavaatteita ja -asusteita. Ihanan romanttiset kukkakuviot hurmaavat Garden Girlin perustajan Petra Maisonin suunnittelemissa puutarhakäsineissä, esiliinoissa ja muissa puutarha-asusteissa. Puutarhanhoito ei ole vain harrastus, se on elämäntyyli!

SKU PR/00270 Osastot , ,