Garden Girl lämpimät puutarhakäsineet Classic Cherry

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Ihanan pehmeät ja lämpimät Garden Girl puutarhakäsineet. Pitävät kätesi kuivina ja lämpöisinä puutarhatöissä kylmemmällä ilmalla. Mainiot kevään ensimmäisiin puutarhatöihin.  Käsineiden kämmenpuoli on vedenpitävä. Hanskoilla saat pitävän otteen ja hyvän tuntuman puutarhatöihin.

Puutarhahanskat on valmistettu akryylineuloksesta. Hanskojen sisäpuolella on paksu, pehmeä ja lämmin nukkaus. Kämmenpuoli ja sormien päät on päällystetty vanhan roosan värisellä vedenpitävällä lateksikerroksella. Kuvio on painettu, hanskojen sisäpuoli on valkoinen. Tekotavasta johtuen valkoinen pohjaneulos saattaa joistain kohdin näkyä. Kuvion kohdat saattavat poiketa mallikuvassa olevista. Käsinpesu.

Varasto loppu

Koko: M (8)
Materiaali: Akryyli. Sormet ja kämmenpuoli päällystetty lateksilla.
Valmistaja: Garden Girl

Ruotsalaisen Garden Girlin mallisto on täynnä kauniita ja käytännöllisiä puutarhavaatteita ja -asusteita. Ihanan romanttiset kukkakuviot hurmaavat Garden Girlin perustajan Petra Maisonin suunnittelemissa puutarhakäsineissä, esiliinoissa ja muissa puutarha-asusteissa. Puutarhanhoito ei ole vain harrastus, se on elämäntapa!