Garden Girl polvityyny Classic

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Garden Girl polvityyny puutarhatöihin. Polvipehmuste tekee rikkaruohojen kitkennästä vieläkin mukavampaa! Polvien alle laitettava paksu tyyny suojaa myös huosujasi kastumiselta ja likaantumiselta. Pehmustetta voi käyttää myös istuinalusena vaikka yleisötapahtumissa. Pehmusteessa on kaunis kukkakuvio ja käytännöllinen ripustuslenkki.

Polvipehmusteen täyte on napakka ja taipumaton. Materiaali on kuitenkin mukavan pehmeä polville. Polvityynyn pohja on vedenpitävää materiaalia. Päällikangas on kukkakuviollista 100% polyesteriä.

Puutarhurin Majan blogiarvonnassa kneelerille eli polvityynylle keksittiin hauskoja suomenkielisiä nimiä. Tässä muutama: konttari, polvipehmiö, polvistin, polveke, polvilappo, pehmis, pemmu, lumpiolätkä ja polvien ilo eli polvilo. 🙂

Varasto loppu

Koko: 23 x 45 x 4 cm + ripustuslenkki
Materiaali: 100 % polyesteri
Valmistaja:
 Garden Girl

Ruotsalaisen Garden Girlin mallisto on täynnä kauniita ja käytännöllisiä puutarhavaatteita ja -asusteita. Ihanan romanttiset kukkakuviot hurmaavat Garden Girlin perustajan Petra Maisonin suunnittelemissa puutarhakäsineissä, esiliinoissa ja muissa puutarha-asusteissa. Puutarhanhoito ei ole vain harrastus, se on elämäntyyli!