Garden Girl puutarhakäsineet Chelsea

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Mukavat ja hengittävät Garden Girl puutarhakäsineet. Juuri sopivan paksuiset ja suojaavat tavallisiin puutarhatöihin. Käsineiden kaunis kukkakuvio on saanut inspiraation Englannin Chelsea Flower showsta. Käsineiden kämmenpuoli on vedenpitävä. Hanskoilla saa pitävän otteen ja hyvän tuntuman puutarhatöihin.

Puutarhahanskat on valmistettu polyamidineuloksesta ja mukana on myös joustavaa elastaania. Neuloksen paksuutta voisi verrata esimerkiksi paksuun T-paitakankaaseen. Kämmenpuoli ja sormien päät on päällystetty läpinäkyvällä vedenpitävällä nitriilikerroksella. Puutarhahanskoissa on vaalenapunaisia, pinkkejä ja viininpunaisia kukkia vihreällä pohjalla. Kuvio on painettu, hanskojen sisäpuoli on valkoinen. Kuvion kohdat saattavat poiketa mallikuvassa olevista. Käsinpesu.

Varasto loppu

Koko: M (8)
Materiaali: Polyamidi ja elastaani. Sormet ja kämmen päällystetty läpinäkyvällä nitriilikerroksella.
Valmistaja: Garden Girl

Ruotsalaisen Garden Girlin mallisto on täynnä kauniita ja käytännöllisiä puutarhavaatteita ja -asusteita. Ihanan romanttiset kukkakuviot hurmaavat Garden Girlin perustajan Petra Maisonin suunnittelemissa puutarhakäsineissä, esiliinoissa ja muissa puutarha-asusteissa. Puutarhanhoito ei ole vain harrastus, se on elämäntapa!