Puutarhahanskat Flower Girl Comfy Gardener, Briers

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Nämä hanskat ovat kauniit, mukavat ja kestävät. Kaikkea mitä voit toivoa hyviltä puutarhakäsineiltä. Kämmenpuoli on aitoa pehmeää valkoista nahkaa, Kukkakuviollinen päällinen 100% puuvillaa ja sormien välin sininen kangas 100% polyamidia.

Briersin Flower Girl kuosi on saanut inspiraation englantilaisesta ruususta. Flower Girl on ajaton, tyylikäs ja hillityn romanttinen. Flower Girl kuvion on suunnitellut englantilainen taiteilija Julie Dodsworth. Julie asuu ja tekee taidetta Calamity Jane nimisellä kanavaveneellään. Hän käyttää maalauksissaan perinteistä 1800-luvun tekniikkaa.

Kuvat, joissa hanskoissa on tuotelaput kiinni: Tyrniä ja tyrskyjä blogi

Varasto loppu

Koko: M (8)
Materiaali: kämmenpuoli 100% nahka, kankaat: 100% puuvilla ja 100% polyamidi
Valmistaja: Briers

Briers on englantilainen perheyritys. Briersin tarina alkoi puutarhahanskoista. Briersin perustamisen aikoihin tarjolla oli vain tavanomaisia puutarhahanskoja. Perustaja Jackie Eades halusi tarjota jotain erilaista. Hän halusi tuoda puutarhaihmisten saataville viehättäviä ja kauniita malleja ja kuoseja. Ensimmäisenä vuonna mallistossa oli vain neljä erilaista hanskamallia. Nykyään Briersillä on upea mallisto, jota myydään maailman ympäri.