-50%

Poistuva tuote! Edulliset puutarhahanskat Allround Koko L (10), Nelson Garden

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Edulliset ja monikäyttöiset puutarhakäsineet isommassa koossa. Vaikka puutarhahanskat ovatkin halvat, ne eivät ole mitenkään huonot! Hanska on mukavan ohut ja käteen aika mukavasti istuva. Harmaa neulos on auringonvaloa ja kulutusta kestävää polyesteriä ja sormet sekä kämmenpuoli on päällystetty ohuella lialta ja kosteudelta suojaavalla polyuretaanikerroksella.

Koko L (10) on hyvin reilu ja sopii suureen käteen. Vinkki! Voit valita tämän koon myös silloin, jos haluat laittaa hanskan alle puuvillaisen alushanskan (saatavana mm. apteekeista). Aluskäsine on mukavan pehmeä ja imee kosteutta pitäen hikoilevatkin kädet lämpiminä ja käsineet miellyttävän tuntuisina.

Yhteenvetona hinta-laatusuhteeltaan varsin käypä jokapaikan hanska. Sopii myös moniin muihin puuhasteluihin, osta kerralla useammat! Jos haet vielä hieman mukavampaa ja napakampaa perushanskaa, valitse Nelson Gardenin Comfort hanskat.

Kuva: Nelson Garden

Varasto loppu

Koko: L (10)
Materiaali: Polyuretaani pinnoitettu polyesterineulos
Merkki: Nelson Garden