Käsintehty avainnauha Ruusu, Nova Melina

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Tämän kauniin avainnauhan on sinulle valmistanut  helsinkiläinen käsityöläinen Nova Melina. Avainnauhassa avaimesi pysyvät tallessa kuljeskellessasi puutarhassa. Tai mikset piristäisi omaa ja muiden työpäivää kiinnittämällä kulkukorttisi tähän kukalliseen avainkaulanauhaan!

Avainnauha on valmistettu Liberty Londonin ruusukuviollisesta Penrose puuvillakankaasta. Avainnauhan leveys on 1,5 cm. Avainauhassa on pyöreä metallinen avainrengas. Renkaaseen on kiinnitetty metallinen hopean värinen papukaijalukko. Turvallisuutesi vuoksi avainnauhaan on  lisätty myös muovinen turvalukko, joka aukeaa kovan vedon alaisena.

Varasto loppu

Pituus: noin 100 cm
Materiaali: 100 % puuvilla
Valmistaja: Nova Melina

Liberty of Londonin Liberty Art -kankaita kuvastavat klassisen kauniit kukat, viehättävät, eläväiset ja intensiiviset väripaletit sekä herkät, yksityiskohtaiset printit. Libertyn jo legendaariseen maiseeseen nousseet Englantilaiset kankaat on painettu uskomattoman pehmeälle, hienolle ja tiiviisti kudotulle Tana Lawnin 100% puuvillakankaalle.

Penrose kangas on Libertyn Alice in Wonderland kokoelmasta. Ihmemaassa Liisan seikkailut johtavat puutarhaan, jossa kukat osaavat puhua. Kirjassa Liisa juttelee kauniin ruusun kanssa. Libertyn kankaaseen on painettu kauniita vaalenapunaisia David Austin ruusuja. Ehkä nekin kuiskuttelevat jotain, jos kuuntelee oikein tarkasti.