Käsintehty avainnauha Painter Meadow, Nova Melina

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Tämän kauniin avainnauhan on sinulle valmistanut  helsinkiläinen käsityöläinen Nova Melina. Avainnauhassa avaimesi pysyvät tallessa kuljeskellessasi puutarhassa. Tai mikset piristäisi omaa ja muiden työpäivää kiinnittämällä kulkukorttisi tähän kukalliseen avainkaulanauhaan!

Avainnauha on valmistettu Liberty Londonin Painters Meadow puuvillakankaasta. Avainnauhan leveys on 1,5 cm. Avainauhassa on pyöreä metallinen avainrengas. Renkaaseen on kiinnitetty metallinen hopean värinen papukaijalukko. Turvallisuutesi vuoksi avainnauhaan on  lisätty myös muovinen turvalukko, joka aukeaa kovan vedon alaisena.

Varasto loppu

Pituus: noin 100 cm
Materiaali: 100 % puuvilla
Valmistaja: Nova Melina

Liberty of Londonin Liberty Art -kankaita kuvastavat klassisen kauniit kukat, viehättävät, eläväiset ja intensiiviset väripaletit sekä herkät, yksityiskohtaiset printit. Libertyn jo legendaariseen maiseeseen nousseet Englantilaiset kankaat on painettu uskomattoman pehmeälle, hienolle ja tiiviisti kudotulle Tana Lawnin 100% puuvillakankaalle.

Libertyn Painter’s Meadow kankaan suunnittelija on piirtänyt kuvan haaveidensa englantilaisesta niitystä. Paksut vapaalla kädellä tehdyt siveltimenvedot ja täyteläiset värit luovat kankaaseen kauniin cottage garden henkisen tunnelman.

Näin säilytät avainnauhasi kauniina pidempään:

  • Käsittele avainnauhaa siististi, älä rypistä sitä myttyyn.
  • Jos avainnauha likaantuu, voit pestä sen 40 asteen konepesussa pesupussin sisällä.
  • Tarvittaessa voit silittää avainnauhan puuvilla-asetuksella (kolme palloa).
  • Toisinaan voi avainnauhasta käytössä irtaantua ohuita kankaan syitä. Voit huoletta leikata nämä haituvat irti, sillä ne eivät ole kasassa pitäviä lankoja.