Taide- ja askartelukurssi 20.9.2020 - Kollaasi kuvakirjan sivusta

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Tältä kurssilta saat ihania ideoita ja inspiraatiota sekä uskallusta kokeilla erilaisia tekniikoita ja materiaaleja luovasti. Kurssilla tutustutaan rennosti kokeillen erilaisiin tekniikoihin sekä Frenchic Paint ja Prima Re Design sarjojen tuotteisiin.

Kurssin aikana jokainen kurssilainen valmistaa oman viehättävän kollaasityön taide- tai kasvikirjan sivusta. Työssä käytetään maalien lisäksi esimerkiksi värillisiä vahoja, metallivärijauheita, decoupage-tekniikkaa ja siirtokuvia. Kurssi sisältää kaikki tarvittavat materiaalit ja työvälineet. Tarjolla on myös vaatteiden suojaamiseen esiliinoja sekä suojakäsineitä.

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat oppia ja kokeilla rohkeasti jotain uutta. Tekniikoita käydään läpi ja kokeillaan pienessä ryhmässä, joten kurssi sopii myös ihan aloittelijoille, joilla ei ole aiempaa kokemusta maalauksesta tai muista tekniikoista. Edistyneemmällekin harrastajalle on kurssilla tarjolla uusia ajatuksia ja inspiraatiota.

Jotta kurssi on saatu toteutettua yhden päivän mittaiseksi, työn pohjana käytetään esivalmisteltuja pohjia. Pohjiin on kiinnitetty valmiiksi silikonimuoteilla valmistetut koristeet. Käymme kurssilla läpi myös muottien ja koristeiden käyttöä.

Kurssin ohjaajana toimii taitava harrastaja Tiina Trimeloni. Tiina yhdistää töissään mielikuvituksellisesti erilaisia tekniikoita ja materiaaleja. Tiinan intohimona on herättää henkiin vanhojen hylättyjen asioiden kauneus ja antaa rikkinäisille tavaroille uusi entistäkin loisteliaampi elämä. Tiinan töihin voit tutustua hänen Instagram-tilillään: @bruttinatt

Kurssi järjestetään Puutarhurin Majan varastopuodin tiloissa Tampereen Hervannassa (Hepolamminkatu 36 C 2) sunnuntaina 20.9.2020 klo 12-16. Kurssille otetaan max 5 henkilöä.

Kurssille voit ilmoittautua ostamalla kurssipaikan verkkokaupasta. Jos haluat maksaa Smartum Kulttuuri- ja liikuntaetusetelillä, ota yhteyttä minna@puutarhurinmaja.fi.

Lisätiedot kursseista: minna@puutarhurinmaja.fi

Varasto loppu

Aika: 20.9.2020 klo 12-16
Paikka: Hepolamminkatu 36 C 2, Tampere
Hinta: 55 € /henkilö
Materiaalit: sisältyvät hintaan
Taitotaso: ihan vasta-alkajasta edistyneempään harrastajaan
Ryhmäkoko: max 5 henkilöä
Kurssin pitäjä: Tiina Trimeloni

Kuvat: Tiina Trimeloni, Frenchic maalipurkki kuva @kyllinkaunis

SKU PR/04209 Osastot , , Avainsanat , ,