Al Fresco kalkkimaali Victory Lane 150 ml, Frenchic

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme, mutta meiltä löytyy paljon muuta ihanaa. Kurkkaa kaupan etusivulle!

Frenchic Al Fresco on ihan uudenlainen kalkkimaali, jota voit käyttää myös ulkona! Väri Victory Lane on tumma metsänvihreä. Hyvin Brittiläinen komea väri, joka näyttää upealta esimerkiksi ulkorakennuksen ovessa tai lipastossa puunvärisen vahatun kannen kaverina. Väri tunnetaan myös nimellä British racing green. Victory Laneksi kutsutaan paikkaa, johon moottoriurheilun voittajat menevät yleisön eteen juhlimaan voittoaan. 150 ml pikkupurkilla maalaat esimerkiksi pienen huonekalun, kuten jakkaran tai kokeilet maalin sävyä ja sopivuutta.

Frenchic Al Fresco sarjan maalit kestävät hyvin lämpötilanvaihtelua ja kosteutta. Al Fresco sopii mainiosti esimerkiksi pihakalusteiden, puutarhan koristeiden ja ulko-ovien maalaamiseen. Maali on paksua, hyvin peittävää ja riittoisaa. Al Frescoa ja muita Frenchic kalkkimaaleja voi käyttää turvallisin mielin myös lastenhuoneessa ja leluissa sekä muualla sisätiloissa, sillä ne on EN71-3 sertifioitu (leluturvallisuus standardi).

Lue lisää Al Frescosta sekä maalin käyttöohjeet!

Varasto loppu

Koko: 150 ml
Riittoisuus: noin 10 m2 / litra (150 ml purkki riittää noin 1,5 m2 per kerros)
Valmistaja: Frenchic, Englanti

HUOM! Värit saattavat näyttää erilaisilta eri näytöillä.