Tervetuloa puotiini!

Täältä löytyy kaikkea ihanaa kotiin ja puutarhaan! 

  • Toimitus vain 3,90 €
  • Yli 100 € tilauksille ILMAINEN toimitus
  • Paketti lähtee sinulle usein jo samana päivänä

Mukavia ostoshetkiä!

Minna

Kauniit kasvitaulut

Opetustaulujen nostalgiaa

Ihastuin näihin kasvijulisteisiin ensinäkemältä! Sköna Tingin 18 x 24 cm kokoiset kasvitaulut olivatkin ihan ensimmäisiä tuotteita, joita otin verkkokauppaani myyntiin. Sen jälkeen valikoima on kasvanut valtavasti. Nyt meiltä löytyy monen kokoisia julisteita ja valtavasti eri aiheita kukista eläimiin.

Kauniit vanhoista opetustauluista kuvansa saaneet julisteet sopivat monenlaiseen sisustukseen. Vintage henkisissä julisteissa on kauniit pehmeät värit ja matta pinta. Kokeile yhdistää rohkeasti eri kokoja, aiheita ja kiinnitystapoja!

Avajaistarjoukset

Varastopuoti on auki!

Puutarhurin Majan verkkokaupan varastopuoti avasi ovensa 10.7.2019 Tampereen Hervannassa osoitteessa Hepolamminkatu 36 C 2. Puoti on auki keskiviikkoisin 13-18. Etukäteen sopimalla voit tulla ostoksille muulloinkin sinulle sopivana aikana. Tervetuloa!

Avajaistarjoukset voimassa myös verkkokaupassa.

puutarhan koristeet

Kivat koristeet puutarhaan!

Vekkulit sammakkoprinssit, hauska saviruukkupuutarhuri, tammenterhot, tuulikellot, ruosteiset kanaset ja monta muuta ihanaa koristetta puutarhaasi!

PUUTARHAan

Kauniit puutarhatyökalut

Tähänkin on helppo ihastua! Burgon & Ballin uusi British Bloom sarja tuo jotain ihan uutta ja ihanaa meille kotipuutarhureille. Pionit ja daaliat suorastaan hehkuvat mustalla pohjalla.

Sarjaan kuuluvat puutarhakäsineet, kauniisti muotoiltu pieni kastelukannu, polvityyny, oksasakset ja kukkasakset kätevissä vyökoteloissa, söpö narupurkki, kätevä säilytyslaatikko sekä istutuslapio ja hara lahjalaatikossa.

Raikas ja tuoksuva koti

Saisiko olla pyykkietikkaa!

Olen valinnut puotiin myös muutamia tosi kivoja ekosiivoustuotteita. Olen jo pitkään etsinyt ekologisempia vaihtoehtoja oman kodin kemikaaleille. Luonnolliset ja  ekologiset kodinhoitotuotteet tulivat entistä lähemmäs sydäntäni hankittuamme pienen siirtolapuutarhamökin, jota ei ole liitetty kunnalliseen viemäriverkostoon.

Ekosiivous ei ole hankalaa tai kallista. Muutamalla yksinkertaisella tuotteella pärjää jo tosi pitkälle. Ensimmäisenä hankintalistalle kannattaa laittaa monikäyttöiset pyykkietikka ja siivoussaippua.

kosmetiikka

vihreää savea sisältävä veera suolasaippua

Veera suolasaippua

Verkkokaupastani löytyy myös valikoima ihanaa kosmetiikkaa. Tähänkin tuotekategoriaan olen valinnut tuotteita, joista pidän myös itse. Yksi suurimmista suosikeistani on Saaren Taika Veera suolasaippua.

Suolasaippua on ikivanha keksintö ja on ihan mahtavaa, että se on taas löydetty uudelleen. Veera sisältää hoitavan suolan lisäksi kuorivaa kauraa ja puhdistavaa vihreää savea. Pehmeä ja runsas vaahto pesee hellästi. Saippua on lisäksi ällistyttävän riittoisa!

Eläinaiheiset tuotteet

koira-aiheiset purkit ja kissa lasinaluset

Puutarhan eläimet

Kukkien ja kasvien lisäksi puutarhaan kuuluvat tietenkin eläimet ja hyönteiset. Olen lapsesta asti pitänyt valtavasti eläimistä. Meillä on kaksi ihanaa kissaa ja haaveilemme omasta koirasta. 

Puutarhassani seurailen siilien, pupujen, oravien ja hyöteisten touhuja. Ja ihan erityinen paikka sydämessäni on kastemadoilla! Matoaiheisia tuotteita puodista ei ainakaan vielä löydy, mutta monenlaisia muita eläimiä voit täällä tavata.

Tuoteryhmät

”Heippa! Olen Minna Puutarhurin Majalta. Voit tavata minut puodin sivuilla myös tämän piirroshahmon muodossa. Kerron omia kokemuksiani ja annan vinkkejä tuotteiden käyttöön.

PS. Jos haluat kuulla lisää puodista ja tutustua meihin vähän enemmän, kurkkaa ihmeessä tänne. Mukavaa päivänjatkoa!”