Tervetuloa!

Täältä löytyy kaikkea ihanaa kotiin ja puutarhaan! 

  • Toimitus 5,90 €
  • Yli 100 € tilauksille ILMAINEN toimitus
  • Paketti lähtee sinulle usein jo samana päivänä

Mukavia ostoshetkiä!

Minna

Kauniit kasvitaulut

Opetustaulujen nostalgiaa

Ihastuin näihin kasvijulisteisiin ensinäkemältä! Sköna Tingin 18 x 24 cm kokoiset kasvitaulut olivatkin ihan ensimmäisiä tuotteita, joita otin verkkokauppaani myyntiin. Sen jälkeen valikoima on kasvanut valtavasti. Nyt meiltä löytyy monen kokoisia julisteita ja valtavasti eri aiheita kukista eläimiin.

Kauniit vanhoista opetustauluista kuvansa saaneet julisteet sopivat monenlaiseen sisustukseen. Vintage henkisissä julisteissa on kauniit pehmeät värit ja matta pinta. Kokeile yhdistää rohkeasti eri kokoja, aiheita ja kiinnitystapoja!

kukkasipulit

Sipulikukat tilattavissa!

Luomoavat Lovely Match -kukkasipulilajitelmat saapuivat! Saatavana  10 erilaista valmista lajitelmaa.  Laukkoja, helmililjoja, narsisseja, tulppaaneja, kirjopikarililjoja ja balkaninvuokkoja! Jokaiseen lajitelmaan on valittu erilaisia kauniisti yhteensopivia sipulikukkia. Mikä lajitelma sopisi sinun puutarhasi tunnelmaan?

MÄÄRÄTARJOUS! Osta 3 pussia tai enemmän, niin saat kaikki pussit 10 € /kpl. Voit sekoittaa tarjoukseen eri lajitelmia. Tarjous aktivoituu automaattisesti.

 

frenchic kalkkimaalit

Frenchic kalkkimaalit!

Mahtavia uutisia! Puutarhurin Majan puodista saat nyt ekologiset, myrkyttömät ja monikäyttöiset Frenchic kalkkimaalit ja maalaustarvikkeet. Meillä on kunnia olla Tampereen ensimmäinen virallinen Frenchic Furniture Paint® jälleenmyyjä.

Olen innoissani, että pääsen myymään tätä tuotetta! Olen itse maalaillut Frenchic kalkkimaaleilla ja aivan erityisen tykästynyt olen Al Fresco sarjan säänkestäviin maaleihin. Al Frescolla voit maalata puutarhan kalusteet ja koristeet ja jopa ulko-ovet!  Sitä voi käyttää turvallisesti myös sisällä kovalle kulutukselle joutuville pinnoille. Ei siis ihan mikä tahansa kalkkimaali!

Puodilta löytyy aina Frenchic Paint® testipurkkeja, joten pääset myös itse kokeilemaan ja ihastumaan maaleihin.

tampereen varastopuoti

Varastopuoti on auki!

Puutarhurin Majan verkkokaupan varastopuoti on avannut ovensa Tampereen Hervannassa osoitteessa Hepolamminkatu 36 C 2. Puodista on ostettavissa koko verkkokaupan valikoima sekä lisäksi myös muita sesongeittain vaihtuvia ihania tuotteita. Löytöpöydästä löydät edullisesti poistot, mallikappaleet ja II-laadut. Meiltä löydät myös kauniit lahjat itselle ja muille tärkeille.

Puoti on auki keskiviikkoisin 13-18 ja sunnuntaisin 12-16. Etukäteen sopimalla voit tulla ostoksille muulloinkin sinulle sopivana aikana.

Tervetuloa!

Tunnelmallisia tuoksuja

Kesä jatkuu tuoksuissa!

Syksyn kauniit värit, raikkaat aamut ja lämpimät tuoksut ovat täällä ihan pian. Iltojen pimetessä on ihana muistella kesän lempeitä tuoksuja. Ne säilyvät tuoksupusseissa, tuoksusaippuoissa ja eteerisissä öljyissä läpi vuoden.

Ihana uutuus ovat Pur Pur Pannonian tuoksusaippuat ja kauniit saippuakupit.

Kauniit puutarhatyökalut

Tähänkin on helppo ihastua! Burgon & Ballin uusi British Bloom sarja tuo jotain ihan uutta ja ihanaa meille kotipuutarhureille. Pionit ja daaliat suorastaan hehkuvat mustalla pohjalla.

Sarjaan kuuluvat puutarhakäsineet, kauniisti muotoiltu pieni kastelukannu, polvityyny, oksasakset ja kukkasakset kätevissä vyökoteloissa, söpö narupurkki, kätevä säilytyslaatikko sekä istutuslapio ja hara lahjalaatikossa.

Raikas ja tuoksuva koti

Saisiko olla pyykkietikkaa!

Olen valinnut puotiin myös muutamia tosi kivoja ekosiivoustuotteita. Olen jo pitkään etsinyt ekologisempia vaihtoehtoja oman kodin kemikaaleille. Luonnolliset ja  ekologiset kodinhoitotuotteet tulivat entistä lähemmäs sydäntäni hankittuamme pienen siirtolapuutarhamökin, jota ei ole liitetty kunnalliseen viemäriverkostoon.

Ekosiivous ei ole hankalaa tai kallista. Muutamalla yksinkertaisella tuotteella pärjää jo tosi pitkälle. Ensimmäisenä hankintalistalle kannattaa laittaa monikäyttöiset pyykkietikka ja siivoussaippua.

kosmetiikka

vihreää savea sisältävä veera suolasaippua

Veera suolasaippua

Verkkokaupastani löytyy myös valikoima ihanaa kosmetiikkaa. Tähänkin tuotekategoriaan olen valinnut tuotteita, joista pidän myös itse. Yksi suurimmista suosikeistani on Saaren Taika Veera suolasaippua.

Suolasaippua on ikivanha keksintö ja on ihan mahtavaa, että se on taas löydetty uudelleen. Veera sisältää hoitavan suolan lisäksi kuorivaa kauraa ja puhdistavaa vihreää savea. Pehmeä ja runsas vaahto pesee hellästi. Saippua on lisäksi ällistyttävän riittoisa!

Eläinaiheiset tuotteet

koira-aiheiset purkit ja kissa lasinaluset

Puutarhan eläimet

Kukkien ja kasvien lisäksi puutarhaan kuuluvat tietenkin eläimet ja hyönteiset. Olen lapsesta asti pitänyt valtavasti eläimistä. Meillä on kaksi ihanaa kissaa ja haaveilemme omasta koirasta. 

Puutarhassani seurailen siilien, pupujen, oravien ja hyöteisten touhuja. Ja ihan erityinen paikka sydämessäni on kastemadoilla! Matoaiheisia tuotteita puodista ei ainakaan vielä löydy, mutta monenlaisia muita eläimiä voit täällä tavata.

Tuoteryhmät

“Heippa! Olen Minna Puutarhurin Majalta. Voit tavata minut puodin sivuilla myös tämän piirroshahmon muodossa. Kerron omia kokemuksiani ja annan vinkkejä tuotteiden käyttöön.

PS. Jos haluat kuulla lisää puodista ja tutustua meihin vähän enemmän, kurkkaa ihmeessä tänne. Mukavaa päivänjatkoa!”