Tervetuloa puotiini!

Täältä löytyy kaikkea ihanaa kotiin ja puutarhaan! Puutarhatuotteiden lisäksi puodissa on tarjolla paljon muutakin kivaa vuoden ympäri. Puutarhurin Majan verkkopuotia voisikin kuvailla puutarhaihmisten lifestyle kaupaksi.

Mukavia ostoshetkiä!

Minna
Tilaa uutiskirje

IHANA KEVÄT!

Sköna Tingin kevät!

Kauniiden kasvitaulujen lisäksi Sköna Tingiltä löytyy muitakin tosi ihania kukka- ja kasvikuviollisia tuotteita. Itse huomasin, että sarjan muistikirjat sopivat loistavasti puutarhapäiväkirjoiksi.

Joulun suurin suosikki olivat toffeet. Nyt näitä herkullisia toffeita löytyy myös keväisiin asuihin puettuina! Ai niin, pieni vinkki vielä. Makeiset, ostoskassit, kynttilät ja tulitikut ovat myös tosi kivoja lahjoja.

Kauniit kasvitaulut

Opetustaulujen nostalgiaa

Ihastuin näihin kasvijulisteisiin ensinäkemältä! Sköna Tingin 18 x 24 cm kokoiset kasvitaulut olivatkin ihan ensimmäisiä tuotteita, joita otin verkkokauppaani myyntiin. Sen jälkeen valikoima on kasvanut valtavasti. Nyt meiltä löytyy monen kokoisia julisteita ja valtavasti eri aiheita kukista eläimiin.

Kauniit vanhoista opetustauluista kuvansa saaneet julisteet sopivat monenlaiseen sisustukseen. Vintage henkisissä julisteissa on kauniit pehmeät värit ja matta pinta. Kokeile yhdistää rohkeasti eri kokoja, aiheita ja kiinnitystapoja!

PUUTARHA

Kauniit puutarhatyökalut

Tähänkin on helppo ihastua! Burgon & Ballin uusi British Bloom sarja tuo jotain ihan uutta ja ihanaa meille kotipuutarhureille. Pionit ja daaliat suorastaan hehkuvat mustalla pohjalla.

Sarjaan kuuluvat puutarhakäsineet, kauniisti muotoiltu pieni kastelukannu, polvityyny, oksasakset ja kukkasakset kätevissä vyökoteloissa, söpö narupurkki, kätevä säilytyslaatikko sekä istutuslapio ja hara lahjalaatikossa.

Raikas ja tuoksuva koti

Saisiko olla pyykkietikkaa!

Olen valinnut puotiin myös muutamia tosi kivoja ekosiivoustuotteita. Olen jo pitkään etsinyt ekologisempia vaihtoehtoja oman kodin kemikaaleille. Luonnolliset ja  ekologiset kodinhoitotuotteet tulivat entistä lähemmäs sydäntäni hankittuamme pienen siirtolapuutarhamökin, jota ei ole liitetty kunnalliseen viemäriverkostoon.

Ekosiivous ei ole hankalaa tai kallista. Muutamalla yksinkertaisella tuotteella pärjää jo tosi pitkälle. Ensimmäisenä hankintalistalle kannattaa laittaa monikäyttöiset pyykkietikka ja siivoussaippua.

Luonnonkosmetiikkaa

Veera suolasaippua

Verkkokaupastani löytyy muutama luonnonkosmetiikkamerkki. ja Tähänkin tuotekategoriaan olen valinnut tuotteita, joista pidän myös itse. Yksi suurimmista suosikeistani on Saaren Taika Veera suolasaippua.

Suolasaippua on ikivanha keksintö ja on ihan mahtavaa, että se on taas löydetty uudelleen. Veera sisältää hoitavan suolan lisäksi kuorivaa kauraa ja puhdistavaa vihreää savea. Pehmeä ja runsas vaahto pesee hellästi. Saippua on lisäksi ällistyttävän riittoisa!

Eläinaiheiset tuotteet

Puutarhan eläimet

Kukkien ja kasvien lisäksi puutarhaan kuuluvat tietenkin eläimet ja hyönteiset. Olen lapsesta asti pitänyt valtavasti eläimistä. Meillä on kaksi ihanaa kissaa ja haaveilemme omasta koirasta. 

Puutarhassani seurailen siilien, pupujen, oravien ja hyöteisten touhuja. Ja ihan erityinen paikka sydämessäni on kastemadoilla! Matoaiheisia tuotteita puodista ei ainakaan vielä löydy, mutta monenlaisia muita eläimiä voit täällä tavata.

Tuoteryhmät

”Heippa! Olen Minna Puutarhurin Majalta. Voit tavata minut puodin sivuilla myös tämän piirroshahmon muodossa. Kerron omia kokemuksiani ja annan vinkkejä tuotteiden käyttöön.

PS. Jos haluat kuulla lisää puodista ja tutustua meihin vähän enemmän, kurkkaa ihmeessä tänne. Mukavaa päivänjatkoa!”