Tietoa bloggaajille puutarhablogihakemistosta

Puutarhurin Maja sivustolle on avattu puutarhablogihakemisto. Hakemistoon ovat tervetulleita myös blogit, joissa on puutarhan lisäksi muitakin aihealueita.

Lukijat voivat tykätä puutarhablogihakemiston blogeista klikkaamalla blogikortin sydänkuvaketta. Tällä hetkellä blogit ovat hakemistossa aakkosjärjestyksessä.

Blogin lisääminen hakemistoon

  1. Rekisteröidy oikealla yläkulmassa näkyvän profiilikuvan kautta ja rekisteröityessä laita rasti ruutuun kohdassa “Bloggaaja”
  2. Lisää blogi hakemistoon HAKEMISTO valikon ”LISÄÄ UUSI ILMOITUS” kohdasta

Rekisteröityminen

Rekisteröinti mahdollistaa sinulle oman blogikortin tietojen muokkaamisen ja kuvan vaihtamisen milloin tahansa.

Rekisteröidyttyäsi käyttäjäksi Puutarhurin Majan sivuille voit lisätä oman blogisi puutarhablogihakemistoon. Muista laittaa rasti rekisteröitymislomakkeen kohtaan bloggaaja.

Huomaathan, että bloggaajiksi rekisteröityneiden käyttäjänimet ovat julkisia ja näkyvät myös muille jäsenille. Oikean nimen sijaan voit käyttää myös nimimerkkiä tai vaikka blogisi nimeä.

Blogikortin tiedot

Blogikortille voi lisätä yhden kuvan. Voit lisätä blogikortille myös blogin somekanavat.

Blogeja voi hakea hakemistosta avainsanoilla. Bloggaaja voi määrittää avainsanalistalta blogilleen useamman avainsanan. Kannattaa valita avainsanaksi ainakin puutarhan kasvuvyöhyke. Puutarhurin Maja sivustolla on kasvuvyöhykehaku, joka listaa kaikki valitulla kasvuvyöhykkeellä olevat puutarhablogihakemiston blogit. Kerro meille, jos avainsanalistalta puuttuu mielestäsi joku oleellinen avainsana.

Blogikortin muokkaaminen

Lisättyäsi blogin hakemistoon voit myös itse muuttaa helposti blogisi tietoja ja kuvaa “HALLINNOI ILMOITUKSIA” kohdasta, joka löytyy HAKEMISTO valikosta ja omasta profiilistasi.

Ongelmia lisäämisessä tai muokkaamisessa?

Jos blogin lisäämisessä on ongelmia tai haluat antaa palautetta blogikortin sisällöstä tai ulkoasusta voit lähettää meille sähköpostia tai ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme.

Jos et halua rekisteröityä sivuillemme, mutta haluat estää muiden käyttämästä sinulle vakiintunutta bloggaajanimimerkkiä voit kertoa nimimerkkisi meille sähköpostilla ja poistamme sen muiden käytöstä.

Hakemiston kuvakkeet

Halutessasi voit kopioida tästä haluamasi värisen kuvakkeen omille sivuillesi!

Ota yhteyttä

Jos sinulla on ideoita, yhteistyöajatuksia, kysymyksiä, palautetta, kehitysehdotuksia tai haluat ottaa muuten meihin yhteyttä, se onnistuu parhaiten yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse:

minna(at)puutarhurinmaja.fi
timo(at)puutarhurinmaja.fi

Tervetuloa mukaan puutarhablogihakemistoon!