Mukavia ostoshetkiä!

Minna

Tuoteryhmät

XALA KASTELUKANNUT

Näitä on odotettu!

Xalan halutut Lungo ja Butler kastelukannut ovat vihdoinkin kaikkien saatavilla! Aiemmin Lungoja on saanut suomesta vain muutamasta kivijalkaliikkeestä, mutta nyt näitä herkullisia kastelukannuja saa myös verkkokaupasta.

Lungo kastelukannuja löytyy kahta eri kokoa ja kolmea väriä. Isompi 12 litrainen kannu sopii hyvin puutarhaan, lavatarhaan ja kasvihuoneeseen. Pienempi 8 litrainen on on kuin kotonaan parvekkeella ja terassilla kesäkukkien kastelussa.

KEVÄÄN uutuuksia

Kevät uutta!

Puodille on saapunut paljon uutuuksia puutarhaan ja kotiin. Uutena merkkinä saapui Saksalainen Mariebelle, joka valmistaa kauniita opetustauluhenkisiä kangastauluja. Kangastaulut on valmistettu 100 % pellavasta.

Kevään muissa materiaaleissa ihastuttavat mm. valurauta, sinkki, sametti ja rustiikkinen puu. Kodin ja puutarhan sisustussuosikkeja ovat kasvitaulujen lisäksi puuvillatäkit, tekokukat, pienet patsaat sekä erilaiset korit ja ruukut.

Kauniit kasvitaulut

Opetustaulujen nostalgiaa

Ihastuin näihin kasvijulisteisiin ensinäkemältä! Sköna Tingin 18 x 24 cm kokoiset kasvitaulut olivatkin ihan ensimmäisiä tuotteita, joita otin verkkokauppaani myyntiin. Sen jälkeen valikoima on kasvanut valtavasti. Nyt meiltä löytyy monen kokoisia julisteita ja valtavasti eri aiheita kukista eläimiin.

tampereen varastopuoti

Tervetuloa varastopuodille!

Puutarhurin Majan verkkokaupan varastopuoti on avannut ovensa Tampereen Hervannassa osoitteessa Hepolamminkatu 36 C 2. Puodista on ostettavissa koko verkkokaupan valikoima sekä lisäksi myös muita sesongeittain vaihtuvia ihania tuotteita. Löytöpöydästä löydät edullisesti poistot, mallikappaleet ja II-laadut. Meiltä löydät myös kauniit lahjat itselle ja muille tärkeille.

Katso puodin aukioloajat täältäEtukäteen sopimalla voit tulla ostoksille muulloinkin sinulle sopivana aikana.

HUOM! Varastopuoti on toistaiseksi suljettu pandemian aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi! Verkkokauppa toimii normaalisti. Verkkokauppatilaukset voi myös noutaa varastopuodilta. Varastopuoti on normaaliin tapaan auki sopimuksen mukaan, varaa oma yksityisshoppailuaikasi!

Tervetuloa!

frenchic kalkkimaalit

Frenchic kalkkimaalit!

Puutarhurin Majan puodista saat ekologiset ja monikäyttöiset Frenchic kalkkimaalit ja maalaustarvikkeet. Meillä on kunnia olla Tampereen ensimmäinen virallinen Frenchic Furniture Paint® jälleenmyyjä.

Sarjasta löytyy ainutlaatuinen Lazy Range kalkkimaali, jossa on vaha valmiiksi mukana! Olen itse aivan erityisen tykästynyt myös Al Fresco sarjan säänkestäviin maaleihin. Al Frescolla voit maalata puutarhan kalusteet ja koristeet ja jopa ulko-ovet!  Sitä voi käyttää turvallisesti myös sisällä kovalle kulutukselle joutuville pinnoille. Ei siis ihan mikä tahansa kalkkimaali!

Puodilta löytyy aina Frenchic Paint® testipurkkeja, joten pääset myös itse kokeilemaan ja ihastumaan maaleihin.

puutarhaan

Kauniit puutarhatyökalut

Tähänkin on helppo ihastua! Burgon & Ballin uusi British Bloom sarja tuo jotain ihan uutta ja ihanaa meille kotipuutarhureille. Pionit ja daaliat suorastaan hehkuvat mustalla pohjalla.

Sarjaan kuuluvat puutarhakäsineet, kauniisti muotoiltu pieni kastelukannu, polvityyny, oksasakset ja kukkasakset kätevissä vyökoteloissa, söpö narupurkki, kätevä säilytyslaatikko sekä istutuslapio ja hara lahjalaatikossa.

“Heippa! Olen Minna Puutarhurin Majalta. Voit tavata minut puodin sivuilla myös tämän piirroshahmon muodossa. Kerron omia kokemuksiani ja annan vinkkejä tuotteiden käyttöön.

PS. Jos haluat kuulla lisää puodista ja tutustua meihin vähän enemmän, kurkkaa ihmeessä tänne. Mukavaa päivänjatkoa!”