Haaveissa puutarhayhteisö  – Vastaa kyselyyn ja voita puutarhatuotteita!

Puutarhaunelmia: puutarhayhteisö, puutarhasivusto, puutarhakeskustelut, puutarhaverkkokauppa.

Viimeiset kuukaudet ovat olleet tosi jännää aikaa. Aloitan kertomalla teille hieman tämän meidän puutarhasivusto -projektimme alkua ja taustoja. Olimme muuttaneet keväällä 2015 Seinäjoelta omakotitalosta kerrostaloon Tampereelle. Vapaa-aikaa tuntui jäävän aiempaa enemmän ja syksyllä aloimme miettiä, että voisimme tehdä ajalla jotain kivaa ja hyödyllistä. Olimme juuri ostaneet mökin Nekalan siirtolapuutarhasta ja olin asiasta aivan innoissani. Näiden asioiden yhdistyessä syntyi ajatus yhteisöllisestä puutarhasivustosta. Sivusto on ollut mahtava tapa yhdistää mielenkiintomme kohteet, minä rakastan puutarhanhoitoa ja Timo tykkää koodata.

Ideaa mietittiin, kehitettiin ja makusteltiin vielä vuoden päivät ja loppuvuodesta 2016 perustettiin Puutarhurin Maja Oy. Saman vuoden kesällä oli sattumoisin toisaalla jo perustettu yritys, jonka nimen osana oli Puutarhurin Maja ja jouduimme vielä jännittämään meneekö nimi läpi kaupparekisterissä. Ja menihän se! Puutarhurin Maja nimellä on muuten aivan oma  tarinansa, jonka varmasti kerron teille myöhemmin.

Vuoden ensimmäisenä puolikkaana on opeteltu monenlaista uutta, selvitetty käytännön asioita ja suunniteltu sivuston ulkoasua. Ja ehkä jännittävintä kaikesta -kirjoitettu periaatteessa koko maailmalle näkyviä blogipostauksia nettiin. Hui! Olen aika kova jännittämään. On ollut hienoa mennä hieman oman mukavuusalueensa ulkopuolelle, epäonnistuakkin ja huomata että, ”Hitto vie! Minähän osaan ja selviän.”

Ehkä vähän lapsenomainenkin haaveeni on, että Puutarhurin Majasta kehittyisi aktiivinen hyvän tuulen puutarhayhteisö, jossa jokainen voi olla sellainen kuin on. Kantavana ajatuksena on, että yhteisön jäsenet  voivat vaikuttaa sisältöön ja tehdä itse sisältöä sivuille. Toivon ja uskon, että tämä onnistuu. Tässä maailmassa on kuitenkin niin paljon monenlaista sisältöä ja kilpailua, että on vaikea erottua ja tulla huomatuksi. Onnistumiseen tarvitsemme teitä!

Olen nyt paljastanut vähän itsestäni ja  Puutarhurin Majasta ja toivon, että sinäkin uskaltaudut kommentoimaan ja lähdet mukaan Puutarhurin Maja -yhteisön rakentamiseen. Itse olen nauttinut joka hetkestä. Myös niistä päivistä kun kaikki kameran akut ovat tyhjiä ja Facebook ei suostu yhteistyöhön.

Puutarhatarvikkeita (puutarhahanskat, kukallinen istutuslapio, söpö naisten kukallinen vasara) kierrätyspuupenkillä

Olemme tehneet kyselyn, jossa voit kertoa mielipiteesi sivuston tulevasta sisällöstä. Kysely on auki 3.7.2017 asti. Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvomme puutarhatuotepaketin. Tämän sarjan tuotteita on tulossa myyntiin myös loppusyksystä avattavaan pieneen Puutarhurin verkkokauppaan.

Kysely on päättynyt. Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille! Voit lukea kyselyn tuloksista täältä.

Kiitos ja mukavia hetkiä puutarhassa teille kaikille!

Kommenttisi piristävät päivääni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here